Iz medija

Prijavite se na N1 ljetnu novinarsku radionicu!

05.07.2018.
Link na članak

Ljetna novinarska radionica N1 je projekt koji smo osmislili kako bismo mladim, ambicioznim ljudima koji vole novinarstvo dali mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji.

Kao društveno odgovoran medij, N1 sa sjedištem u Luxembourgu i produkcijskim centrima u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu, daje priliku polaznicima Ljetne škole da uz vrhunske TV profesionalce i poznate novinare N1 televizije besplatno steknu osnovna znanja iz područja televizijskog novinarstva.

Kome je namijenjena?

Pozivamo studente završnih godina društvenih fakulteta kao i diplomirane novinare koji nisu imali prilike okušati se u novinarskom poslu, da se prijave za sudjelovanje u Ljetnjoj novinarskoj radionici.

Cilj radionice

Cilj radionice je da naši iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji, da im putem predavanja približe novinarski i redakcijski posao, upoznaju ih s najnovijim trendovima u medijima, s tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste, da ih upute kako usavršiti svoj talent za pisanje i izražavanje.

Trajanje radionice

Radionica će trajati od 16. srpnja do 29. srpnja i odvijat će se u N1 centru Zagreb. Za najbolje polaznike osigurana je praksa na N1 televiziji.

Prijave

Ukoliko ste zainteresirani učiti od najboljih, da vam svoja iskustva prenesu vrhunski profesionalci, prijavite se putem formulara:

Prijavite se na N1 ljetnu novinarsku radionicu

Prijave poslati na e-mail adresu radionica@n1info.com (Subject: ZAGREB), najkasnije do 9. srpnja 2018. godine.