Iz medija

Naša TV iz Mostara počela s emitiranjem

14.03.2016.
Link na članak

S emitiranjem programa počela je u ponedjeljak Naša TV iz Mostara, medijski projekt na hrvatskom jeziku koji je pokrenulo 55 gospodarstvenika iz Hercegovine.

Program je u 17. 30 otvorila emisija "Dobar dan Hercegovino“ u koju su se uključili reporteri iz više hercegovačkih središta, a gošća u studiju bila je glavna urednica Naše TV i nekadašnja urednica na HRT-u Hloverka Novak Srzić.

"Namjere su nam da ozbiljno u ovom medijskom prostoru zauzmemo svoje mjesto i obraćamo se svim stanovnicima ovih područja, koja su doista medijski bili potpuno zanemarena", istaknula je Novak Srzić.

Istaknula je da će se "ta nepravda pojavom Naše TV ispraviti" i najavila da će televizija  biti neovisna od bilo kakvih političkih opcija.

"To je platforma koja nam osigurava da smo ozbiljan i dugovječan projekt. Mala javna lokalna TV na hrvatskom jeziku koji je bio godinama zanemaren na javom servisu", rekla je Novak Srzić.

Uz mozaičnu emisiju u kojoj će se obrađivati teme iz svakodnevnog života, Naša TV će svake večeri emitirati Dnevnik i talk show program.