Iz medija

N1 Televizija bilježi rekordnu gledanost

16.09.2020.
Link na članak

N1 Televizija je uvijek prva na licu mjesta i u toku s aktualnim ekonomskim, gospodarskim i političkim događanjima, čime je izgrađen odnos povjerenja među gledateljima – a rezultat su sve veće brojke gledanosti. N1 televizija etablirala se kao vodeći informativni kanal u Hrvatskoj, te iz mjeseca u mjesec bilježi sve veću nacionalnu gledanost i kontinuirano zasjeda na sam vrh tablice najgledanijih nezemaljskih televizijskih kanala.

Agencija za elektroničke medije u suradnji sa AdScanner provodi redovna mjesečna istraživanja gledanosti televizijskog programa.

Podaci za srpanj 2020. navode kako je N1 Televizija uvjerljivo na prvom mjestu sa shareom od 4,35%, dok je u kolovozu na drugom mjestu sa samo 0,19% iza najgledanijeg dječjeg programa Nickelodeon – s gotovo dvostruko većim shareom od prvog sljedećeg kanala na trećoj poziciji.

Sličan trend prati i naš medijski portal www.n1info.com koji je prema podacima GEMIUS istraživanja među najposjećenijim news portalima u Hrvatskoj te je vrlo citiran od strane ostalih medija.

Ovi su podaci samo još jedna potvrda kako su gledatelji prepoznali N1 Televiziju koja je svoju poziciju izgradila na povjerenju i integritetu – kroz brzinu izvještavanja, nepristranost i točnost.

N1 je, kao ekskluzivni je informativni partner CNN-a, prva nacionalna, regionalna i globalna news 24-satna platforma (TV, web, mobilna) za emitiranje vijesti i aktualnosti za više od 20 milijuna ljudi.

Više možete pogledati na n1info.com