Iz medija

Jakov Surać prijetio novinaru Hrvoju Bajlu kojeg je lani pretukao i slomio mu ruku

01.10.2019.
Link na članak

Jakov Surać, bivši nogometaš NK Zadar, koji je na Općinskom sudu u Zadru zbog fizičkog napada na novinara Nacionala Hrvoja Bajlu nepravomoćno osuđen na 10 mjeseci zatvora, uvjetno, s rokom kušnje od tri godine, u ponedjeljak poslijepodne ponovno je izazvao incident s Bajlom.

Ovoga puta nije bilo fizičkog kontakta već se radilo o incidentu tijekom vožnje automobilom Ulicom Kneza Branimira u Zadru koji je Bajlo prijavio policiji, a nacional. hr donosi i video snimku događaja.

Tijekom vožnje Surać je primjeto da je Bajlov automobil iza njega te je svojim automobilom usporio vožnju, otvorio lijevi prozor i prijeteći gestikulirao. Kako je Bajlo prijavio policiji, Surać je najprije gestikulirao srednjim prstom prijetnju, a potom i desnom rukom, što je Bajlo vidio gledajući u Suraćev automobil ispred sebe. Isto je ponovio više puta pokazujući srednji prst i gestikulirajući objema rukama, a kad su oba automobila prošla prvo raskrižje Bajlo je uspio dohvatiti mobitel i počeo snimati. Surać je i dalje vozio sporo i nastavio s prijetećim gestikulacijama objema rukama unutar automobila i kroz prozor što je zabilježeno na video snimci koju je dobila i policija.

 

Više možete pročitati i pogledati na nacional.hr