Iz medija

Danka Derifaj prijavila Thompsona: "On je kriv za hajku, policija mi nudi zaštitu"

23.08.2021.
Link na članak

REPORTERKA RTL-a Danka Derifaj podigla je kaznenu prijavu protiv pjevača Marka Perkovića Thompsona. Podsjetimo, Derifaj je snimala prilog o sudskom sporu Thompsona s deset susjeda koji žive na katovima ispod njegove nekretnine na splitskom Žnjanu, a Thompson je na službenoj Facebook stranici optužio Derifaj da se nezakonito nalazila na njegovu posjedu. Derifaj je te konstrukte negirala, a i policija je demantirala da je Derifaj prekršila zakon, pa tako nisu utvrdili ni elemente prekršaja ni kaznenog djela, no Thompson s objavama na svojoj stranici nije prestao.

Kontaktirali smo s Dankom Derifaj oko ove kaznene prijave. Rekla je da je već podnesena kaznena prijava protiv više nepoznatih osoba koje su ostavljale neprilične komentare te da će ići kaznena prijava i protiv Thompsona, s čijeg službenog profila komentari potječu, a on ih nije brisao.

"Podigla sam kaznenu prijavu zbog mnoštva komentara govora mržnje i poziva na nasilje, koji sukljaju već deset dana sa službenog profila pjevača Marka Perkovića Thompsona, a on ih ne briše danima, dapače dodaje ulje na vatru konstantnim novim objavama i stvara atmosferu linča", rekla je Derifaj.

Kaže da je odbila policijsku zaštitu.

 

Cijeli tekst možete pročitati na index.hr.