Iz medija

Andrea Borošić nova direktorica Večernjeg lista

28.04.2016.
Link na članak

Mario Vrgoč krajem srpnja odlazi s funkcije direktora Večernjeg lista i direktora Styrije Hrvatska na vlastiti zahtjev. Na njegovo mjesto dolazi Andrea Borošić, dosadašnja članica Uprave Večernjeg lista i direktorica Poslovnog dnevnika.

Mario Vrgoč je od 2003. godine radio u Styria Media grupi u Zagrebu i Grazu te je proteklih godina znatno pridonio uspješnom razvoju Styrije na hrvatskom tržištu.

– Zahvaljujemo Mariju na njegovu iznimnom doprinosu koji je osigurao da Večernji list i Styria Hrvatska imaju budućnost. Istodobno, žao nam je što ostajemo bez tako važnog i zaslužnog menadžera – istaknuo je Klaus Schweighofer, odgovorni član Uprave društva Styria Media Group

Andrea Borošić od 2004. godine radi za društvo Styria Media Group, a na trenutačnoj poziciji direktorice Poslovnog dnevnika značajno je unaprijedila i optimizirala poslovanje te dovela Poslovni dnevnik do profitabilnosti. Od 2004. do kraja 2008. godine radila je za dnevne novine 24sata, gdje je uspješno uspostavila i vodila područje prodaje. Od 2009. do 2013. godine, kao savjetnica Styria grupe, vodila je više projekata restrukturiranja prodaje, pa tako i u Večernjem listu, u kojem od 2015. godine obnaša i funkciju članice Uprave.

Andrea je ujedno imenovana i direktoricom Styrije Hrvatska, za koju će biti odgovorna zajedno s Borisom Trupčevićem.

– Sretni smo što u Styriji imamo značajan broj izvrsnih menadžera. S Andreom Borošić Večernji list dobiva iskusnu i nadasve sposobnu menadžericu koja jako dobro poznaje kompaniju i izazove u industriji. Njezino dosadašnje iskustvo i njezina stručnost čine je izvrsnom nasljednicom Marija Vrgoča – dodao je gospodin Schweighofer.