Iz medija

Vladajući i opozicija drvlje i kamenje na Radmana

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman morat će, sudeći po jučerašnjoj saborskoj raspravi, dopuniti izvješće o plaćama što ga je dostavio Saboru.

 
S. Pavić

30.03.2015.

Počela pravna bitka za nekretnine vrijedne 80 mil. eura

Tri godine nakon stečaja tvrtke Narodne novine press, koja je izdavala novinski brend Vjesnik, počela je pravna bitka za Vjesnikove nekretnine vrijedne 80 milijuna eura.

30.03.2015.

Šatoraši prijete: "Prijavili smo Index, prijavit ćemo i druge koji šire mržnju protiv nas"

Udarna vijest s konferencije šatoraša koja se održala danas u 12 sati u šatoru pred Ministarstvom branitelja je ta da su prosvjednici kazneno prijavili Index i Jutarnji list zbog razotkrivanja činjenice da Đuro Glogoški mjesecima ilegalno boravi u državnoj kući namijenjenoj svim 100% hrvatskim vojnim ratnim invalidima.

30.03.2015.

Iz Kaznenog zakona izbacili \'sramoćenje\'

Vlada je jučer Saboru poslala izmijenjeni Kazneni zakon koji između ostalog donosi neke bitne novine.

27.03.2015.

Josef A. u predstečajnoj nagodbi

Eto za takvog tipa maskiranog u izdavača sam još prije tri godine radio, vidjelo se još prije par godina iz aviona da kuglice (čitaj love) nema i da će firma (Fabra Press d.o.o., izdavač nautičkog magazina More) uskoro na rezalište, gdje joj je i mjesto.

Piše: Josip Antić

23.03.2015.

Radman poslao otkaze Gojan i Novak Srzić

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman učinio je što je naumio, pa je novinarkama i urednicama Elizabeti Gojan i Hloverki Novak Srzić preporučeno poslao – otkaz!

23.03.2015.

Gutierrez Radmanu: Odustanite od otkaza E. Gojan i H. Novak-Srzić

Generalni sekretar Europske federacije novinara (EFJ) Ricardo Gutierrez uputio je pismo glavnom ravnatelju HRT-a Goranu Radmanu od kojeg traži da odustane od najavljenih otkaza Elizabeti Gojan i Hloverki Novak-Srzić

20.03.2015.

Nenad Hlača glavni urednik Novog lista

Uprava naše izdavačke kuće imenovala je Nenada Hlaču glavnim urednikom Novog lista s mandatom od četiri godine.

20.03.2015.

Poduzetnička elita i novinarska stoka

Izbor Ernst&Younga za poduzetnika godine trebao je biti početak skidanja stigme koju nose menadžeri u Hrvatskoj u čemu, međutim, nisu uspjeli. Štoviše, strogo odvojivši poslovnjake od novinara jaz između "nas" i "njih" samo se dodatno produbio

Davor Verković

20.03.2015.

Struka Radmanu: Povuci otkaze ili piši ostavku

Iako su kuloari pričali kako nazočnost tiskovnoj konferenciji HND-a za novinare HRT-a znači – otkaz, u Novinarskom domu pojavili su se mnogi i na taj način osudili najavljene kazne novinarkama

Siniša Pavić

17.03.2015.