Iz medija

otkazi na hrt-u Duka: Radman daje otkaze prema vlastitom nahođenju

Duka kaže kako je sporna i Radmanova tvrdnja da je uprava kuće upoznala Elizabetu Gojan s tim da će je kuća zaštititi, a
nisu učinili ništa da je obrane od napada, uvreda pa i prijetnji kojima je bila izložena, i od kojih se branila

03.04.2015.

Knjiga "Smijeh slobode - uvod u Feral Tribune" predstavljena danas u Zagrebu

KNJIGA Borisa Pavelića "Smijeh slobode - uvod u Feral Tribune", drugo dopunjeno izdanje u izdanju naklade Adamić, predstavljena je u danas u Novinarskom domu u Zagrebu. Sam autor, Pavelić, istaknuo je da su Feral Tribune bile najhrabrije novine od osamostaljenja Hrvatske, a i ranije - od 1983. suprotstavljale su se socijalističkoj rigidnosti.

Autor: Hina

03.04.2015.

Novinarsko društvo pita novinare: Želite li da ukinemo Novinar?

Hrvatsko novinarsko društvo uputilo je svojim članovima listić s jednostavnim upitnikom - Jeste li za ukidanje tiskanog izdanja \'Novinara\'. Izazvali su podijeljena mišljenja, pa neki taj potez vide kao logičan slijed razvoja novinarstva, dok je drugima smiješna najavljena godišnja ušteda od 112.000 kuna i smatraju da \'Novinar\' treba i dalje tiskati.

Autor: M. Duspara

31.03.2015.

Vladajući i opozicija drvlje i kamenje na Radmana

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman morat će, sudeći po jučerašnjoj saborskoj raspravi, dopuniti izvješće o plaćama što ga je dostavio Saboru.

 
S. Pavić

30.03.2015.

Počela pravna bitka za nekretnine vrijedne 80 mil. eura

Tri godine nakon stečaja tvrtke Narodne novine press, koja je izdavala novinski brend Vjesnik, počela je pravna bitka za Vjesnikove nekretnine vrijedne 80 milijuna eura.

30.03.2015.

Šatoraši prijete: "Prijavili smo Index, prijavit ćemo i druge koji šire mržnju protiv nas"

Udarna vijest s konferencije šatoraša koja se održala danas u 12 sati u šatoru pred Ministarstvom branitelja je ta da su prosvjednici kazneno prijavili Index i Jutarnji list zbog razotkrivanja činjenice da Đuro Glogoški mjesecima ilegalno boravi u državnoj kući namijenjenoj svim 100% hrvatskim vojnim ratnim invalidima.

30.03.2015.

Iz Kaznenog zakona izbacili \'sramoćenje\'

Vlada je jučer Saboru poslala izmijenjeni Kazneni zakon koji između ostalog donosi neke bitne novine.

27.03.2015.

Josef A. u predstečajnoj nagodbi

Eto za takvog tipa maskiranog u izdavača sam još prije tri godine radio, vidjelo se još prije par godina iz aviona da kuglice (čitaj love) nema i da će firma (Fabra Press d.o.o., izdavač nautičkog magazina More) uskoro na rezalište, gdje joj je i mjesto.

Piše: Josip Antić

23.03.2015.

Radman poslao otkaze Gojan i Novak Srzić

Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman učinio je što je naumio, pa je novinarkama i urednicama Elizabeti Gojan i Hloverki Novak Srzić preporučeno poslao – otkaz!

23.03.2015.

Gutierrez Radmanu: Odustanite od otkaza E. Gojan i H. Novak-Srzić

Generalni sekretar Europske federacije novinara (EFJ) Ricardo Gutierrez uputio je pismo glavnom ravnatelju HRT-a Goranu Radmanu od kojeg traži da odustane od najavljenih otkaza Elizabeti Gojan i Hloverki Novak-Srzić

20.03.2015.