Iz medija

ZADARSKI SUD PORUČIO SURAĆU: “Približi se Bajlu i ideš nazad u pritvor”

16.10.2018.
Link na članak

zdnews.hr

Novom odlukom Općinskog suda u Zadru, odnosno odlukom Vijeća kojemu je predsjedala sutkinja Ivana Parać Krišto doneseno je rješenje prema kojemu se bivšem nogometšu Zadra, koji je brutalno pretukao vlasnika portala ZADAR News i novinara Nacionala, Hrvoja Bajla istome ne smije približavati na udaljenost manju od 50 metara.

Sutkinja Parać Krišto jasno je u svom rješenju kazala kako će, ukoliko se pokuša približiti Bajlu ili s njim uspostaviti kontakt na bilo koji način – Surać biti vraćen u pritvor u kojemu je već proveo dva dana nakon što je uhićen.

Podsjetimo, bivši nogometaš pušten je na slobodu već nakon dva dana provedena u pritvoru. Odluku o puštanju Suraća na slobodu donio je u lipnju sudac Županijskog suda u Zadru, Hrvoje Visković.

Sud Suraća smatra opasnim čovjekom

Za kraj, valja zaključiti kako je očito da Sud, ispravno Suraća i dalje smatra opasnim čovjekom koji bi opet mogao ponoviti kazneno djelo pa će do daljnjega mjere opreza izrečene od strane Suda i dalje biti na snazi.

Nije prvi put da mu Sud izriče zabranu prilaska

Inače, ovo je drugi put da Sud donosi odluku prema kojoj se Suraću zabranjuje približavanje Bajlu ili stupanje s njim u kontakt.

Izvor: zdnews.hr