Iz medija

U riječkom Art-kinu održana premijera treće sezone omiljene domaće serije 'Novine'

26.01.2020.
Link na članak

Nakon što je koncem svibnja započelo snimanje treće sezone serije 'Novine', u subotu su u riječkom Art-kinu premijerno prikazane prve dvije epizode. Nakon snimanja diljem Hrvatske, glumačka ekipa iznimno uspješne HTV-ove dramske televizijske serije 'Novine', u režiji Dalibora Matanića, okupila se u Art-kinu u Rijeci na svečanoj premijeri treće i ujedno posljednje sezone koja na HRT-u kreće početkom ožujka.

Velikoj premijeri u Art-kinu nazočili su brojni članovi filmske ekipe te velik broj uzvanika iz društvenog, kulturnog i političkog života grada Rijeke, među kojima riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

'Odabirom Rijeke za snimanje serije mnogima ste pokazali ovaj grad kakvim ga još nisu vidjeli, pa i mnogima od nas, koji smo rođeni ovdje. Ova je serija za promociju Rijeke napravila više od svih promidžbenih spotova', rekao je Obersnel. Izrazio je i zadovoljstvo što se premijera održava točno tjedan dana prije velikog spektakla otvaranja Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, kao uvertira u predstojeća kulturna zbivanja.

 

Više možete pogledati na tportal.hr.