Iz medija

#OSTAJEMDOMA ŠTITIMO SEBE I BLIŽNJE: SVAKI DAN UZ VAS Nedjeljno izdanje Jutarnjeg lista napravljeno je u potpunosti od kuće, bez ijednog čovjeka u redakciji!

21.03.2020.
Link na članak

Zbog pandemije koronavirusa mijenja se način života na kakav smo navikli - vrijeme je da maksimalno izbjegnemo sve nepotrebne socijalne kontakte i tako zaštitimo jedni druge. Redakcija Jutarnjeg lista sad je otišla i korak dalje - kako bi zaštitila svoje zaposlenike i njihove obitelji, naša redakcija je cijelo nedjeljno izdanje Jutarnjeg lista napravila od kuće, bez ijednog čovjeka u redakciji!

Kampanju #ostajemdoma uz Hanza Mediju podržali su brojni poznati Hrvati - apeliramo, prije svega, na zaštitu starijih od 65 godina, a u spomenutu, hvalevrijednu inicijativu svakim danom uključujemo istaknute umjetnike, sportske, estradne i društvene radnike - svi oni obilježili su naše živote svojim djelovanjem i inspirirali nas svojim radom, primjerom, uspjehom, a sad nam u posebnoj rubrici #ostajemdoma prepričavaju svoja iskustva u samoizolaciji.

 

Više možete vidjeti na jutarnji.hr.