Iz medija

News Bar se vraća u televizijski eter!

30.06.2016.
Link na članak

I dok za većinu emisija na hrvatskom televizijskom tržištu ljetna sezona znači stanku i odmor, televizija N1 kreće u ljetnu političku predizbornu sezonu s čak dvjema novim televizijskim premijerama.

U nedjelju, 3. srpnja, N1 počinje s emitiranjem TNT-a, 'Točke na tjedan', s Natašom Božić.

Trosatan politički televizijski format emitira se u nedjeljno prijepodne, inače prestižnom tjednom političkom televizijskom terminu u svijetu koji je predviđen za intervjue s vodećim političkim ličnostima.

Svake nedjelje emisija počinje u devet sati dvosatnom analizom najvažnijih događaja u politici, biznisu i novinarstvu u Hrvatskoj i svijetu te press TV dvobojem, a u suradnji s Faktografom provjerava se točnost političkih izjava tjedna.

Središnji je dio emisije politički intervju koji se emitira od 11 do 12 sati. U prvoj emisiji kod Nataše Božić gostuje predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Nedjelja postaje novi premium dan televizije N1 i donosi još jednu, dugo očekivanu premijeru. Na televizijske ekrane svake nedjelje u 20 sati vraća se News Bar. 'News Bar Prime Time' na N1 znači povratak najpoznatijeg televizijskog satiričnog formata koji je svojim britkim i duhovitim stilom stekao brojnu publiku.