Iz medija

Ivana Paradžiković o prijavama Damira Škare: "Sa zadovoljstvom ćemo ići u zatvor ako se tamo ide zbog istraživačkog novinarstva"

04.10.2019.
Link na članak

O karakteru Damira Škare govori i njegov posljednji potez. Naime, on i iz zatvora nastavlja zastrašivati svoje žrtve, ali i novinare koji se usude objavljivati istinu. Nakon što mu nije uspjela prijeteća poruka koju je poslao žrtvi na dan kada je prijavila silovanje, zatim pokušaj da ju s 80.000 eura podmiti i ušutka, njegov odvjetnik tvrdi da je protiv nje te novinara i urednice emisije Provjereno podnio kaznenu prijavu zbog odavanja tajne.

Prijavu je, tvrdi odvjetnik, podnio i protiv Ivana Čorkala i Ivane Paradžiković jer su, tvrdi, poticali žrtvu na odavanje tajne.

"Samo da znate, mi ćemo sa zadovoljstvom ići u zatvor ako se tamo ide jer pošteno i odgovorno radiš svoj posao – istraživačko novinarstvo", poručuje Ivana Paradžiković. 

Podsjetimo, Škarina žrtva za Provjereno je opisala način na koji ju je seksualno zlostavljao: "Onda mi je rekao da nemam zašto govoriti da prekine, da će ću raditi što hoće", ispričala je žrtva te dodala da joj je rekao: "Budeš li nastavila, bacit ću te na krevet i silovat ću te."

 

Više možete pogledati na dnevnik.hr