Iz medija

Evo zašto je opasno kad HDZ gura medije u teorije zavjere

13.01.2021.
Link na članak

Nakon što je Predsjedništvo HDZ-a optužilo medije da su se udružili s oporbom u rušenju HDZ-a s vlasti, Gordan Jandroković poručio je kako novinari "nisu svete krave". HDZ opet ne može ostaviti medije na miru. Nažalost, Jandroković nije pričao o urednicima i novinarima koji su bliski HDZ-u, o čemu bi sigurno imao puno relevantnije i vjerodostojnije informacije. Kao što, opet nažalost, nije govorio o medijima s kojima se HDZ udružio kako bi se održao na vlasti.

"Niste ni vi svete krave, kao što nismo ni mi političari", poručio je jučer predsjednik Hrvatskog sabora novinarima na press konferenciji, komentirajući tvrdnje iznesene na ovotjednom Predsjedništvu HDZ-a da se "oporba udružila s medijima da sruši HDZ s vlasti".

"Postoje urednici i novinari koji su bliski s nekim opcijama", dodao je Jandroković, "to je njihovo pravo, kao što je demokratsko pravo o tome pričati".

Nažalost, Jandroković nije pričao o urednicima i novinarima koji su bliski HDZ-u, o čemu bi sigurno imao puno relevantnije i vjerodostojnije informacije. Kao što, opet nažalost, nije govorio o medijima s kojima se HDZ udružio kako bi se održao na vlasti.

Cijeli tekst možete pročitati na 24sata.hr.