Iz medija

Drago Pilsel kazneno prijavio glavnog urednika Dnevno.hr-a Viktora Kodrića zbog prijetnji ispod članka

14.11.2016.
Link na članak

Poznati novinar Drago Pilsel izvijestio je da je danas zbog prijetnje kazneno prijavio glavnog urednika portala Dnevno.hr Viktora Kodrića te autora prijetnji objavljenih na tom portalu.

Pilsel tvrdi da su objavljene prijetnje ''Kraj ovakvog usranog pravosuđa i policije, ovakvi poput Pilsela ne zaslužuju drugo nego da ih se ustrijeli na licu mjesta kao bijesne pse" te ''Đubre smrdljivo, plaćeničko petokolonaško, treba te u Savu bacit".

Pilsel tvrdi da se Kodrić oglušio na njegov sinoćnji zahtjev da te prijetnje ukloni ispod članka u kojem se u naslovu prenosi "kleveta odvjetnika generala Ante Gotovine, Luke Mišetića, da sam bacio molotovljev koktel na sinagogu u Argentini".

– Policija je prema meni bila izuzetno korektna – rekao je Pilsel.

U njihovoj prepirci na Twitteru Luka Mišetić je podsjetio i na raniji sukob s Dragom Pilselom oko slučaja Mrkonjić kada je Mišetić još vodio obranu Ante Gotovine.

"Oni koji optužuju da se masakr dogodio u Mrkonjiću nek konačno dostave dokaze. Onda ćemo vidjeti tko se treba sramiti kao u slučaju Gotovina", napisao je Mišetić, dodajući da je čak i Haaški sud odbio procesuirati optužbe za Mrkonjić, te da ih nije čak ni dostavio sudovima u BiH.